Yoga 60100 by Emmi, on joogastudio, joka tarjoaa monipuolisesti joogatunteja ja workshoppeja kaiken tasoisille liikkujille. Tarjoamme myös yksilö- ja yksityisryhmätunteja tilauksesta. Rauhallisessa studiossamme pääset rentoutumaan ammattilaisen opastuksella.

Tuntikuvaukset

Ilma-jooga

Tunnilla tehdään ilmajooga-liinan avulla kehonhallintaa haastavia ja kehoa avaavia liikkeitä. Ilma-joogaan tulee pukeutua pitkähihaiseen paitaan ja kokopitkiin housuihin. Lisäksi kaikki korut tulee jättää pois. Tuntia ei suositella aloitettavaksi raskauden aikana.
Tunnin kesto 45min.

Hot-jooga (~40°C) Dynaamista joogaa lämmössä. Kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa. Tunti päättyy ohjattuun loppurentoutukseen. Tunti sopii kaikille.

Easy Jooga on kaiken ikäisille- ja tasoisille joogaajille tarkoitettu tunti. Tunnin aikana tehdään kehoa vahvistavia ja venyttäviä jooga liikkeitä etenemällä rauhalliseen tahtiin omaa hengitystä kuunnellen. Tunti sopii kaikille.

Yin jooga on rauhallista joogaa jossa pysähdytään venyttäviin asanoihin (asentoihin) muutamiksi minuuteiksi. Syvävenyttelyn ja pitkien pitojen avulla pyritään vaikuttamaan syvälle kudoksiin ja kehon lihaskalvoihin. Yin tunneilla venytellään koko keho läpi ja annetaan myös mielen rauhoittua kiireen keskeltä tähän hetkeen. Tunti päättyy ohjattuun loppurentoutukseen. Tunti sopii kaikille.

Lempeä Flow & Yin -tunti aloitetaan lempeillä, kehoa avaavilla flow liikkeillä edeten rauhallisesti oman hengityksen tahtiin. Tunnin loppua kohti rauhoitumme yin tyylisiin syvävenytys asentoihin. Tunti on syvästi kehoa ja mieltä rauhoittava, avaava ja rentouttava. Tunti päättyy ohjattuun loppurentoutukseen. Tunti sopii kaiken tasoisille ja ikäisille joogajille.


Aikataulu seuraavalle seitsemälle päivälle:

Kurssit ja workshopit

Studiolla järjestetään erilaisia kursseja ja workshoppeja niin omien, kuin vierailevienkin ohjaajien toimesta. Näistä tiedotetaan aina erikseen Facebook- sekä Instagram-tileillämme. Kursseille ja workshoppeihin ilmoittaudutaan erikseen.

Hinnasto

Kertamaksu...............................12€

10 kerran kortti…………………….85€

5 kerran kortti………………………45€

Kuukausikortti (rajattomat tunnit kk ajan) 65€

Yksityistunti (yksilö) jooga/pilates 50€/h

Yksityisryhmille tarjoukset sähköpostitse tiedustelemalla

Emmi Kangas, ohjaaja

Olen Emmi Kangas, yksi Yoga 60100 toimijoista. Olen koulutuksiltani fysioterapeutti, joogaopettaja ja physiopilates ohjaaja. Toimin yksityisenä fysioterapeuttina Yoga ja Crossfit 60100 tilojen yhteydessä. Joogaopettajaksi valmistuin Intiassa Tammikuussa 2018. Joogan avulla olen saanut liikkuvuutta kehooni ja kaivattua tasapainoa arkeen. Joogan ytimen ymmärsin vasta kun väsyin jatkuvan kiireen ja suorittamisen keskellä. Nyt jooga merkitsee minulle paljon muutakin kuin kehonhuoltoa, se auttaa pysähtymään arjen keskellä kuuntelemaan omaa oloani. Ohjaamillani joogatunneilla painotankin erityisesti oman olon kuuntelua ja hengitykseen keskittymistä. Fysioterapeuttina tunnen myös kehon anatomian erityisen hyvin, jonka ansiosta ohjaan jooga liikkeiden tekniikat tarkasti ja turvallisesti. Nautin erityisesti siitä jos pystyn joogan avulla tuoda lisää hyvinvointia asiakkaitteni arkeen. Tervetuloa tunneille!

Koulutukset:
Fysioterapeutti
Physiopilates ohjaaja
RYT 200, Vinyasa Flow ja Hatha Yoga

Ohjaamani tunnit:
HotJooga
IlmaJooga
EasyJooga

Yhteystiedot:
puh. 040 9668503
yoga60100@gmail.com

Aloittaminen ja tuntien varaaminen

Yoga 60100:n tunneille ilmoittaudutaan WODconnect-palvelun kautta. Palvelun avulla saat varattua tuntisi silloin kun itse haluat, joten tiedät aina mahtuvasi mukaan tunnille. Muista aina peruuttaa varauksesi, jos et syystä tai toisesta pääsekään tunnille.

1) Luo tunnukset
Tunnukset palveluun luodaan joko Facebook-tunnuksien kautta, tai vaihtoehtoisesti voit luoda erilliset tunnukset.

2) Liity Yoga 60100 -salille
Liityttyäsi palveluun, tulee sinun etsiä palvelusta Yoga 60100 ja liittyä salille (Join Gym). Tämä ei sido sinua mihinkään.

3) Käytä palvelua
Bookings kohdasta voit selata kalenteria. Klikkaamalla päivää, näet sen päivän tuntitarjonnan ja vapaiden paikkojen määrän. Varaa paikka haluamallesi tunnille klikkamalla Book-painiketta.

Yoga 60100 sosiaalisessa mediassa