Yoga 60100 by Emmi & Saana on kahden naisen pyörittämä jooga- ja pilates-studio, joka tarjoaa monipuolisesti jooga- ja pilatestunteja sekä -workshoppeja kaiken tasoisille liikkujille. Tarjoamme myös yksilö- ja yksityisryhmätunteja tilauksesta. Rauhallisessa studiossamme pääset rentoutumaan ammattilaisten opastuksella.

Tuntikuvaukset

Ilma-jooga

Tunnilla tehdään ilmajooga-liinan avulla kehonhallintaa haastavia ja kehoa avaavia liikkeitä. Ilma-joogaan tulee pukeutua pitkähihaiseen paitaan ja kokopitkiin housuihin. Lisäksi kaikki korut tulee jättää pois. Tuntia ei suositella aloitettavaksi raskauden aikana.
Tunnin kesto 45min.

Hot-jooga (~40°C) Dynaamista joogaa lämmössä. Kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa. Tunti päättyy ohjattuun loppurentoutukseen. Tunti sopii kaikille.

Easy Jooga on kaiken ikäisille- ja tasoisille joogaajille tarkoitettu tunti. Tunnin aikana tehdään kehoa vahvistavia ja venyttäviä jooga liikkeitä etenemällä rauhalliseen tahtiin omaa hengitystä kuunnellen. Tunti sopii kaikille.
(6 kerran kurssi - 5.9, 12.9, 19.9, 10.10, 17.10 ja 24.9)

Pilates on kehoa tasapainottava, ryhtiä parantava ja kehonhallintaa kehittävä harjoitusmuoto, jossa liikkeet yhdistetään hengitysharjoituksiin. Pilates on kehoa kokonaisvaltaisesti muokkaava ja muita liikuntaharrastuksia tukeva harrastus, josta saa paljon apua niin arkeen, kuin urheiluunkin. Tunnit soveltuvat kaikenlaisille liikkujille ja liikkeitä räätälöidään jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin.

HotSyväVenyttely (~40°C) tunnilla hyödynnetään salin infrapunalamppujen lämpöä ja avataan kehoa syvien venytysten avulla. Tunti sopii kaiken tasoisille ja liikkeitä muokataan yksilöllisesti jokaisen tarpeisiin. Tunnilla rentoutuu niin keho kuin mielikin.

Aikataulu seuraavalle seitsemälle päivälle:

Kurssit ja workshopit

Studiolla järjestetään erilaisia kursseja ja workshoppeja niin Saanan ja Emmin, kuin vierailevienkin ohjaajien toimesta. Näistä tiedotetaan aina erikseen Facebook- sekä Instagram-tileillämme. Kursseille ja workshoppeihin ilmoittaudutaan erikseen.

Aikataulu

Hinnasto

Kertamaksu...............................12€

10 kerran kortti…………………….85€

5 kerran kortti………………………45€

Syyskuun loppuun mennessä ostetut kortit tarjoushintaan:
10:n kerran kortti 80€ ja 5:n kerran kortti 40€
Yksityistunti (yksilö) jooga/pilates 50€/h

Yksityisryhmille tarjoukset sähköpostitse tiedustelemalla

Yoga 60100:n ohjaajat

Emmi Kangas

Olen Emmi Kangas, yksi Yoga 60100 toimijoista. Olen koulutuksiltani fysioterapeutti, joogaopettaja ja physiopilates ohjaaja. Toimin yksityisenä fysioterapeuttina Yoga ja Crossfit 60100 tilojen yhteydessä. Joogaopettajaksi valmistuin Intiassa Tammikuussa 2018. Joogan avulla olen saanut liikkuvuutta kehooni ja kaivattua tasapainoa arkeen. Joogan ytimen ymmärsin vasta kun väsyin jatkuvan kiireen ja suorittamisen keskellä. Nyt jooga merkitsee minulle paljon muutakin kuin kehonhuoltoa, se auttaa pysähtymään arjen keskellä kuuntelemaan omaa oloani. Ohjaamillani joogatunneilla painotankin erityisesti oman olon kuuntelua ja hengitykseen keskittymistä. Fysioterapeuttina tunnen myös kehon anatomian erityisen hyvin, jonka ansiosta ohjaan jooga liikkeiden tekniikat tarkasti ja turvallisesti. Nautin erityisesti siitä jos pystyn joogan avulla tuoda lisää hyvinvointia asiakkaitteni arkeen. Tervetuloa tunneille!

Koulutukset:
Fysioterapeutti
Physiopilates ohjaaja
RYT 200, Vinyasa Flow ja Hatha Yoga

Ohjaamani tunnit:
HotJooga
IlmaJooga
EasyJooga

Yhteystiedot:
puh. 040 9668503
yoga60100@gmail.com

Saana Saukkoriipi

Olen Saana Saukkoriipi, toinen Yoga 60100:n toimijoista. Ohjaan Pilatesta, HotSyväVenyttelyä ja Ilmajoogaa. Olen kasvanut harjoitellen klassista balettia ja tanssivuosien jälkeen kaipasin korjaavaa ja huoltavaa liikettä elämääni ja löysin pilateksen. Tieni ohjaajana on siis alkanut STOTT Pilateksen parista. SyväVenyttely ja Ilmajooga täydentävät mukavasti pilatesharjoittelua ja tuovat omanlaisensa tilaisuuden rauhoittua arjen kiireiden keskellä. Valmistun joulukuussa myös fysioterapeutiksi, joten ihmisen liikkeestä on tulossa hyvää vauhtia elämäntyöni. Ohjaamisessa nautin eniten liikkumisen ilon jakamisesta asiakkaiden kanssa. On mahtavaa nähdä, kuinka asiakkaat kehittyvät ja oivaltavat uusia asioita omasta kehostaan. Olen aina käytettävissä, oli mieltä askarruttava asia sitten pilatesliikkeen hengitysrytmi tai kurssille ilmoittautuminen. Nähdään tunneilla!


Koulutukset:
STOTT Pilates sertifioitu ohjaaja Essential & Intermediate
STOTT Pilates Teaching Skills and Programming
STOTT Pilates Mini Flex-Ball Workout
STOTT Pilates Total Barre Modified for Pre- & Post-Natal
STOTT Pilates BodyWeight Training
IlmaJooga

Ohjaamani tunnit:
Pilates
IlmaJooga
HotSyväVenyttely

Yhteystiedot:
puh. 040 7035185
yoga60100@gmail.com

Aloittaminen ja tuntien varaaminen

Yoga 60100:n tunneille ilmoittaudutaan WODconnect-palvelun kautta. Palvelun avulla saat varattua tuntisi silloin kun itse haluat, joten tiedät aina mahtuvasi mukaan tunnille. Muista aina peruuttaa varauksesi, jos et syystä tai toisesta pääsekään tunnille.

1) Luo tunnukset
Tunnukset palveluun luodaan joko Facebook-tunnuksien kautta, tai vaihtoehtoisesti voit luoda erilliset tunnukset.

2) Liity Yoga 60100 -salille
Liityttyäsi palveluun, tulee sinun etsiä palvelusta Yoga 60100 ja liittyä salille (Join Gym). Tämä ei sido sinua mihinkään.

3) Käytä palvelua
Bookings kohdasta voit selata kalenteria. Klikkaamalla päivää, näet sen päivän tuntitarjonnan ja vapaiden paikkojen määrän. Varaa paikka haluamallesi tunnille klikkamalla Book-painiketta.

Yoga 60100 sosiaalisessa mediassa