Yoga 60100 tarjoaa kohtaamispaikan alueen itsenäisille ohjaajille sekä harrastajille, aivan keskustan tuntumassa. Rauhallisessa joogastudiossamme pääset rentoutumaan ja rauhoittumaan, ammattilaisen opastuksella.
Sisäänkäynti on yhteinen CrossFit 60100:n kanssa.

Tuntikuvaukset

Ilma-jooga alkeet tunnilla tutustutaan ilma-jooga -liinaan ja käydään rauhalliseen tahtiin perusteita läpi. Totutellaan ylösalaisin tehtäviin liikkeisiin. Tunti sopii kaikille.

Ilma-jooga edistyneet tunnilla käytetään liinaa hieman rohkeammin; tehden myös akrobaattisempia liikkeitä. Vietämme myös pidempiä aikoja ylösalaisin :) Tunti sopii jo Ilma-jooganneille.

Ilma-joogaan tulee pukeutua pitkähihaiseen paitaan ja kokopitkiin housuihin. Lisäksi kaikki korut tulee jättää pois. Tuntia ei suositella aloitettavaksi raskauden aikana.
Tunnin kesto 45min.

Hot-jooga (~40°C) Dynaamista joogaa lämmössä. Kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa. Tunti päättyy ohjattuun loppurentoutukseen. Tunti sopii kaikille.

Pilates tunnilla pääset tutustumaan pilateksen perusteisiin tehden monipuolisia, kaikille sopivia harjoitteita, huomioiden myös yksilöllisiä tarpeita. Sopii kaikille.

Voima pilates on haastavampi, pilateksen perusteet jo osaavalle sopiva tunti. Liikkeitä viedään pidemmälle, kehonhallintaa ja hengitystekniikkaa haastaen.

Vinyasa Flow on dynaaminen tunti, jossa kehon liikkeet (asanat) yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana. Tunnit synnyttävät lämpöä kehossa, kehittävät voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta. Tunti sopii kaikille.

Easy Jooga on joogatunti lempeässä lämmössä. Tunnin aikana palautetaan kehoa etenemällä rauhalliseen tahtiin omaa hengitystä kuunnellen. Tunti sopii kaikille.

Syvävenyttely tunnilla tehdään rauhalliseen tahtiin hitaita, avaavia liikkeitä ja venytyksiä, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen.

Yin-jooga tasapainottaa kiireistä ja aktiivista arkea. Tunnilla unohdetaan suorittaminen ja hiljennytään passiivisiin pitkiin asanoihin.

Heavy Jooga -tunnilla perinteiset asanat tehdään raskaamman musiikin johdattamana; kappaleiden tunnelman mukaillessa tunnin kulkua. Tule rentoutumaan mukavan metallin ja hemmottelevan heavyn tahdissa! Ensimmäinen tunti 23.4.

Aikataulu seuraavalle seitsemälle päivälle:

Kurssit, pajat ja muut tapahtumat

Studiollamme järjestetään säännöllisesti myös erilaisia kursseja sekä kertaluonteisia tapahtumia. Näihin ilmoittaudutaan WODconnect varausjärjestelmän sijaan tyypillisimmin suoraan ohjaajalle.
Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät tapahtumasivulta.

Aikataulu

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai
17:00 Heavy Jooga
17:00 Pilates18:00 Easy Jooga
18:00 Hot-jooga

Yoga 60100:n ohjaajat

Heidi Juujärvi (omistaja)

Heidi on astangajoogannut jo yli 15 vuoden ajan. Joogakokemusta on vuosien varrella kertynyt erilaisten koulutusten ja retriittien muodossa sekä oppilaana, että opettajana.
Viimeisinpänä koulutuksena on Yoga Nordicin Air Jooga -opettajakoulutus

info@crossfit60100.com
puh. 0401613993

Emmi Kangas

Olen Emmi-Sofia, joogaohjaaja ja fysioterapeutti. Rakastuin joogaan, kun löysin siitä mielenrauhaa stressin ja suorittamisen keskellä. Kävin koulutukseni Intiassa, missä fyysisten asanoiden lisäksi painotetaan vahvasti myös läsnäoloa ja hengitystä.

puh. 040 966 8503
emmi@movement-matters-ft.com

Saana Saukkoriipi

Saana on vannoutunut pilateksen harjoittaja ja opettaja. Stot-pilateksella kehonsa kuntouttanut Saana onkin ohjaajana tarkka kehon linjauksista ja siitä, että kaikki harjoittelevat omalla tasollaan ja oikein.

saana.pilates@gmail.com

Aisha Korpela

Aisha on harrastanut tanssia aivan pienestä saakka. Aisha kilpailee edelleen aktiivisesti tanssin parissa opettamisen ohella. Tällä hetkellä hän opiskelee tanssi-liiketerapeutiksi ja pitää erilaisia kehotietoisuusryhmiä. Keho-mieli-yhteys korostuu Aishan syvävenyttely-tunneilla.

aisha_korpela@hotmail.com
puh. 045-1185099

Johanna Tanila

Johannalla on vuosien kokemus joogasta, ja tällä hetkellä hän opiskelee RYT200-tutkintoa. Yin-jooga tarjoaa irtioton kiireisestä arjesta pitkäkestoisilla asanoilla, jolloin sekä mieli että keho rauhoittuu.

johanna.tanila@gmail.com
puh. 0503425590

Rita Huttunen-Taipale

Rita on harrastanut joogaa ja mindfullnesia vuosien ajan. Hänen tunneillaan yhdistetäänkin näitä elementtejä; keskitytään elämään hetkessä! Tällä hetkellä Rita opiskelee RYT200-tutkintoa.

ritanjoogaamo@gmail.com
puh. 0407369420

Aloittaminen ja tuntien varaaminen

Yoga 60100:n tunneille ilmoittaudutaan WODconnect-palvelun kautta. Palvelun avulla saat varattua tuntisi silloin kun itse haluat, joten tiedät aina mahtuvasi mukaan tunnille. Muista aina peruuttaa varauksesi, jos et syystä tai toisesta pääsekään tunnille.

1) Luo tunnukset
Tunnukset palveluun luodaan joko Facebook-tunnuksien kautta, tai vaihtoehtoisesti voit luoda erilliset tunnukset.

2) Liity Yoga 60100 -salille
Liityttyäsi palveluun, tulee sinun etsiä palvelusta Yoga 60100 ja liittyä salille (Join Gym). Tämä ei sido sinua mihinkään.

3) Käytä palvelua
Bookings kohdasta voit selata kalenteria. Klikkaamalla päivää, näet sen päivän tuntitarjonnan ja vapaiden paikkojen määrän. Varaa paikka haluamallesi tunnille klikkamalla Book-painiketta.

Hinnasto

Kertamaksu 10€

Maksuvälineinä käteinen ja kortti.

Yoga 60100 sosiaalisessa mediassa