Yoga 60100 tarjoaa laadukasta jooga- ja pilates-opetusta aivan keskustan tuntumassa. Rauhallisessa joogastudiossamme pääset rentoutumaan ja rauhoittumaan, ammattilaisen opastuksella. Kaikille tunneillemme voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta.
Sisäänkäynti on yhteinen CrossFit 60100:n kanssa.

Tuntikuvaukset

Air-jooga on joogaharjoitus, jossa käytetään apuna katosta riippuvaa silkkitrapetsia. Harjoitus antaa uudenlaista katsontakantaa perinteisiin jooga-asentoihin. Liina auttaa saavuttamaan haastavatkin liikkeet, joita ei ilman liinaa saisi harjoiteltua, kuten turvallinen käsilläseisonta.
Ylösalaisin-riipunnoissa saamme vapautettua painon
selkärangalta ja liinan luoman kompression avulla saamme erityisesti lonkan sekä rintarangan alueelle lisää liikkuvuutta.

Tunnille tulee pukeutua pitkähihaiseen paitaan ja kokopitkiin housuihin. Lisäksi kaikki korut tulee jättää pois. Tuntia ei suositella raskaana oleville.
Tunnin kesto 45min.

Hot-jooga -harjoitus tapahtuu noin 38-40 -asteiseksi lämmitetyssä salissa. Huone lämmitetään aina yli kehon lämpötilan. Näin pystymme turvallisemmin lisäämään kehon ja nivelten liikkuvuutta. Tunti lopetetaan aina ohjattuun loppurentoutukseen.
Tunti pohjautuu Astanga ja Bikram Joogaan.
Tunnin kesto 50min.

Pilates on luotu vahvistamaan ja tasapainottamaan kehoa. Harjoittelun myötä lihasepätasapainot tasoittuvat, kehon hahmotus ja lihasten hallinta kehittyy ja ryhti paranee ja vahvistuu. Pilates harjoittelu sopii kaikille ikään tai lähtötasoon katsomatta. Pilates on loistava harjoite niin toimistotyön vastapainoksi, kuin huippu-urheilun oheistreeniksi. Tunnilla harjoitteet muokataan jokaiselle sopivaksi ja ohjaaja avustaa oikeaoppisen suoritustekniikan löytämisessä. Tunnin harjoitteet pohjautuvat Merrithew STOTT Pilates™ periaatteisiin.
Tunnin kesto 50min.

Aikataulu seuraavalle seitsemälle päivälle:

Tyypillinen viikko:
Maanantai 16:00 Air-jooga
Tiistai 18:00 Hot-jooga
Keskiviikko 17:00 Pilates
Torstai: 17:00 Air-jooga

Yoga 60100:n ohjaajat

Heidi Juujärvi

Heidi on astangajoogannut jo yli 15 vuoden ajan. Joogakokemusta on vuosien varrella kertynyt erilaisten koulutusten ja retriittien muodossa sekä oppilaana, että opettajana.
Viimeisinpänä koulutuksena on Yoga Nordicin Air Jooga -opettajakoulutus

Ville Ranta

Ville on tutustunut joogaan Heidin tuntien kautta. CrossFit 60100:n toisena yrittäjänä Ville on aloittanut ohjaamaan jogatunteja Heidin valvovan silmän alla. Oppia kertyy jokaisella tunnilla lisää.

Saana Saukkoriipi

Saana on vannoutunut pilateksen harjoittaja ja opettaja. Stot-pilateksella kehonsa kuntouttanut Saana onkin ohjaajana tarkka kehon linjauksista ja siitä, että kaikki harjoittelevat omalla tasollaan ja oikein.

Aloittaminen ja tuntien varaaminen

Yoga 60100:n tunneille ilmoittaudutaan WODconnect-palvelun kautta. Palvelun avulla saat varattua tuntisi silloin kun itse haluat, joten tiedät aina mahtuvasi mukaan tunnille. Muista aina peruuttaa varauksesi, jos et syystä tai toisesta pääsekään tunnille.

1) Luo tunnukset
Tunnukset palveluun luodaan joko Facebook-tunnuksien kautta, tai vaihtoehtoisesti voit luoda erilliset tunnukset.

2) Liity Yoga 60100 -salille
Liityttyäsi palveluun, tulee sinun etsiä palvelusta Yoga 60100 ja liittyä salille (Join Gym). Tämä ei sido sinua mihinkään.

3) Käytä palvelua
Bookings kohdasta voit selata kalenteria. Klikkaamalla päivää, näet sen päivän tuntitarjonnan ja vapaiden paikkojen määrän. Varaa paikka haluamallesi tunnille klikkamalla Book-painiketta.

Hinnasto

Kertamaksu:
14€

5 kertaa:
50€

10 kertaa:
90€ *

* 10-kortti CrossFit 60100:n asiakkaille hintaan 60€

Yoga 60100 sosiaalisessa mediassa